U N B R E A K A B L E

PES 2012 SUDAH KELUAR ! JOM LAYAN !!
Tuesday, October 11, 2011 | 2:14 AM | 0 comments


entry kali ni khas untuk para peminat bola sepak terutama gamers....mungkin ramai yang masih xtau baru-baru ni PES 2012 Full Version dah pun keluar untuk di download dan install secara haram..aku xtau nak guna istilah ape...leaked?..mungkin...haha


secara jujur aku minat giler game bola nih.....kalo mase pes 2011 baru2 kua dul, aqu owg first men. kahahka.. tp, aqu nak la share2 ngan kowg!!...so aku buat entri nih dan link untuk download..


malangnya bahasa perantara PES 2012 ni kalau x silap aku bahasa german...tapi somehow dah ada orang yang rip English Language dan juga English Commentary untuk digantikan dengan bahasa German tu..so kepada yang x sabar nak rasa sendiri PES ni jom download...tutorial nak install ada dekat bawah.

Wupload Links


bawah ni cara-cara install game ni...kalau ada masalah rujuk cara nak selesaikan dekat bawah.
  1. lepas download complete..extract kesemua rar file tu.
  2. Install macam biasa.
  3. Gunakan salah satu nombor serial ni untuk install...
  • 7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN
  • HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ4
  • 7XFH-RLM2-ET5U-MWH5-RHFE
  • 4VRE-P766-LL3F-MYLP-YUTT
  • S2D9-M3XC-HE3C-5R9P-TASM
  • 9R9U-MUXR-JHTJ-2MFN-F329
  • XT44-6AV3-HLEC-23TC-67PR
  • SEHM-S2NT-24M7-9LJ4-VP6K
  • 7TW2-TLXR-W7LS-KTPY-TWNE
  • 33CF-3PS5-CH3F-CYWA-JERW
  1. Copy semua file dalam folder CRACK dan paste kan ke dalam folder game yang korang dah install tadi.
  2. Untuk tukar bahasa dia copy semua file dalam folder pes12.Multi.languages ke dalam
    C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012\img
  3. setel...main macam biasa.
memandangkan aku mengalami masalah masa nak install game ni aku jangka korang jugak akan mengalami masalah yang sama...ikut cara ni untuk setel kan masalah tersebut..
  1. Antara masalah dia ialah file corrupt masa nak extract...cara dia korang pilih option "keep broken file"...dan extract macam biasa...
  2. Serial Number x berkesan...cara dia korang try la satu persatu kesemua serial number tu...kalau x boleh sila google untuk dapatkan serial number pes 2012.
rasanya itu je kot...jangan lupa untuk kongsikan entri ni biar semua dapat main game ni ok...lagi satu jangan lupa like page "it's our life" ni ok.. kahkahakahka~


The Past | The Future
Its All About ARSENAL ★


Hey,im the big fan of arsenal.so,please dont ask me why my blog full of those things.
click on my navigations above = B.A.P

Dasboard | +Follow
B. A.. P