U N B R E A K A B L E

P1 MAX .. mnx maap la.. hack WEP dye !!
Thursday, October 6, 2011 | 9:46 PM | 0 comments




Asslamu'alaikum wbt sume...(baik2)

Sape kt sini gune P1 wimax angkat tgn.

Ni aku nk pesan kt korang JANGAN gune P1 wimax+wifi+WEP(auto define),

*pdhal aqu pon penah gune gak.. hahaa..



SEBABNYE:

Ni aku tunjuk satu cth.

Ade beberape signal wifi yg sampai kt rumah aku.cube perhatikan signal


yg aku tande
kaler merah tu.korang mesti cam familiar kan dgn signal berlabel cmtu?

klu korang nk tau, tu ade lah name default signal bg modem p1 wimax+
wifi+WEP(auto define). Dan yg paling best korang tgk ni:

_________________

* signal tu = 06F3B4

* buang key yg 1st tu.so jd camni =
6F3B4

* tambah key
1FFB0 selepas key kat atas ni.so jd camni = 6F3B41FFB0

OK, sekarang cube connect wireless adapter korang tu dgn signal tu.

nnt kne masukkan password kan? ha cube masukkan password yg last


korang buat td tu.





WEP KEY =
6F3B41FFB0


tgk la, password utk login ke modem pun owner die xtuka...


kang aku tuka kang baru tau...


haaa...best kan best kan best kan?cube korang try plak.::dansa::

default password modem p1:

admin
admin123





so,maseh berminat mnggune kan P1 MAX anda?? 




peace !! :D (jgn mara .. juz untuk share2 je )ok2. jum lagi d'lain hari. 

*maap la..arini ni otak jahat sikit share bnde xbape nak baik ni. hahaha



 

The Past | The Future
Its All About ARSENAL ★


Hey,im the big fan of arsenal.so,please dont ask me why my blog full of those things.
click on my navigations above = B.A.P

Dasboard | +Follow
B. A.. P