U N B R E A K A B L E

cara menonton video 18+ di Youtube !!
Wednesday, October 12, 2011 | 8:12 PM | 0 comments
assalamalaikum.. salam satu malaysia untuk korang2 semue. hahahahah.....Tajuk nmapak 


mcam gempak an? haha.. tapi xde r sgt.. jgn salah paham.. 


"video 18+ uh bukan mkne nye video lucah sahaja." tapi, kalau korang nak tgok2 vidoe yg 


ganas gilew2 ke, so, ikot r cara aqu nak kOngsi same korang ni.. jOmmm !! 











Artikel ini aQue  ambil dari blog Hacker Indonesia, Devil-404..

Kredit diberikan kepada beliau untuk artikel yang menarik ini..

Layari 
Devil-404 untuk membaca entry-entry hacking dan tips serta trik komputer.


Cara Menonton Video Di Youtube Untuk 18++ Tanpa Mempunyai Akaun:


1. Apabila anda terjumpa dengan video 18++ (tak semestinya video seks..boleh jadi ia adalah video



 yang menunjukkan keganasan)

contohnya : 
Fight in Russia

ini URLnya : 
http://www.youtube.com/watch?v=LqWIvFeEhiI


2. Ini adalah kod yang telah diubah : 
http://www.youtube.com/v/LqWIvFeEhiI?fs=1 


Anda akan dapat menontonnya tanpa sebarang masalah.

3. Apa yang perlu anda ubah/ganti ialah gantikan kod 
/watch?v=LqWIvFeEhiI kepada: 



/v/LqWIvFeEhiI?fs=1     --->     /v/CodeTarget?fs=1


Selesai..

mudah kan ?? so,  cube korang test plak.. =)

The Past | The Future
Its All About ARSENAL ★


Hey,im the big fan of arsenal.so,please dont ask me why my blog full of those things.
click on my navigations above = B.A.P

Dasboard | +Follow
B. A.. P